networkedblogs

Tuesday, 30 July 2013

The new village-Melayu Macai,Komunis Hero Negara


Bodoh punya statement yang dibuat oleh khalid ismath yang kononnya mengangkat dirinya sebagai hero mahasiswa di Malaysia ini.Mencari Publisiti murahan itu tabiat dia dari dulu lagi.Penganut syiah yang terang terangan ini menulis dilaman twitter nya hari ini mengkritik ttg pengharaman 'The New Village' semalam.


Dah terang terang cerita tu mengangkat komunis sebagai hero dan jalan cerita pun dah tipu agenda mcm ni pun tak boleh nak pikir? Bila semuanya nak lawan bila Umno/Bn buat terserlahlah kebodohan tahap melampau.Sampai sekarang pun 'Tanda Putera' tidak lagi mendapat kelulusan untuk ditayangkan walaupu  tarikh 29ogos telah ditetapkan.Ini tanda putera pun susah nak dapat kelulusan ini 'the new village' yang terang bakal menghuru harakan negara dan rasis kaw kaw pun nak backup.Bodoh!!!

No comments:

Post a Comment