networkedblogs

Sunday, 2 June 2013

Bangsat-Hina Sultan


Bangsat ini gelaran sesuai untuk individu yang bernama Melissa Gooi yang baru baru ini menghina perutusan Titah yang Dipertuan Agong sempena hari keputeraan baginda.

Hei Melissa Gooi tahukah kamu alangkah bertuahnya kamu dapat hidup di Malaysia dengan aman? Hoi Melissa Gooi tahukah anda betapa sayangnya kami orang melayu kepada Sultan dan Agung kami? Wei Melissa tahukah betapa bertuahnya kamu kerana kami selaku tuan rumah sanggup berkongsi dgn meraikan adat kamu di Malaysia? 

Kamu seharusnya hidup di indonesia baru kamu akan mula menggunakan akal untuk berfikir.Bila kami mengkritik apa apa tentang bangsa kamu yang 80% membenci bangsa kami akan dituduh perkauman.Memang bangsat dan diharap Melissa Gooi ini dapat hukuman setimpal diatas perbuatan yang tidak berotak ini.Bukan labelisme tetapi terlalu ramai bangsa cina yang semakin kurang ajar.Fakta: Mellisa Gooi, Pengurus Pemasaran Lancome Malaysia sejak 2 bulan lalu. Mengikut maklumat dipaparkan oleh Linkedin, dia graduan Macquire University, Australia dan bekas pelajar INTI College Pulau Pinang.

No comments:

Post a Comment