networkedblogs

Tuesday, 28 May 2013

PEDAS-Ustaz Azhar Idrus di Kritik Hebat Peminat


Ustaz Azhar idrus atau UAI telah di tunjai (tempelak) hebat oleh peminatnya sendiri.Inilah akibatnya apabila pandai cakap dan tidak pula pandai memberi contoh apa yang diucapkan.Kan dah kena.

Dimaklumkan isteri ke 3 beliau bernama Izyan berumur 27tahun berasal dari Johor dan menetap di keramat dan beliau juga merupakan anak saudara kepada Tuan Hj. Omar Bin Taha yang merupakan Ketua Parti PAS Cawangan Keramat Permai AU1.


2 comments:

  1. ni lelaki ada ilmu agama sikit dah nak kumpul bini. janda anak 7 ada tu... ustaz boleh jadikan bini no4????? mak bapak pmpuan ni bodoh, menyerahkan anak kepada situa yang ada agama yang hanya sedikit je ni.. ckp tak serupa bikin.

    ReplyDelete
  2. KENAPA SI DIA INI TAK AMBIL JANDA? ISTERI PERTAMA DAN KEDUA IALAH ANAK DARA.DAH ADA BYK ANAK.AMBIL PULAK JANDA SEBAGAI ISTERI 3LAH KALAU BETUL NAK BELA NASIB WANITA.BAGI ORANG BUJANG CHANCE AMBIL ANAK DARA PULAK.INI NAK SAPU SEMUA.ORANG LAIN PUN KAHWIN.BUKAN AWAK SAJA YANG ADA HAK? INI BUKAN BELA WANITA INI SELFISH ,TAMAK NAK SAPU SEMUA DAN TAK FIKIR PASAL ORANG LAIN.INI KERANA NAFSU SEMATA2.

    ReplyDelete