networkedblogs

Monday, 15 April 2013

FAKTA-MUSTAFA ALIHUBUNGAN YANG INTIM BERSAMA DIDALAM VIDEO SEKS MUSTAFA ALI MENJADI PUNCA BERUBAHNYA HATI ISTERINYA YANG PERNAH HDP BERSAMANYA SELAMA PULUHAN TAHUN.

Kenyataan terkini isteri Mustafa Ali berkenaan dengan paparan video suaminya yang sedang menjalinkan hubungan intim bersama seorang perempuan janda anak dua.

"Suami saya tidak pernah pakai seluar dalam ".Katanya kepada wartawan yang menemubualnya ditalian telefon sebentar tadi.

" Pihak media seharusnya pandai membezakan susuk tubuh milik suami saya yang sebenar dan cara kehidupan suami saya yang sebenar. Bukan menyiarkan berita fitnah dan palsu dan memburukan suami saya."katanya.

Keengganan Mustafa Ali memngulas lanjut isu yang mencalarkan imagenya sebagai Setiausaha Agung Pas Malaysia , hanya mengundang persepsi rakyat yang semakin memandang dirinya adalah pelaku sebenar didalam video tersebut.

P/S: bermakna benar lah video tersebut adalah video Mustafa Ali yang sedang melakukan hubungan seks bersama seorang perempuan yang berstatus janda anak dua di sebuah hotel

No comments:

Post a Comment